Hayat Vakfı » Etkinlik Takvimi » Fotoğraf ve İletişim Kulübü Fotoğraf Dersleri Başlıyor

Fotoğraf ve İletişim Kulübü Fotoğraf Dersleri Başlıyor

25 Kasım 2023
10:00 – 13:00
Beşikçizade Tıp ve İnsani Bilimler Merkezi
Hasekisultan Mah, Topçu Emin Bey Çk, 4, Fatih, İstanbul, 34674

Fotoğraf kimi zaman kilometrelerce uzaktaki insanların duygularını harekete geçiren, kimi zaman tarihe tanıklık etmemizi sağlayan, kimi zamansa gözle bile göremeyeceğimiz ve estetikliği ile bizleri büyüleyen nimetleri görüp, bunları bahşedene şükretmemize sebep olan zanaat ve sanat eseridir. Evet, hayatımızda bu kadar önemli bir yere sahiptir fotoğraf. Ve bazen insan hayatına etki edecek niteliktedir fotoğraf, Kevin Carter’ın çektiği fotoğraftan sonra intihar etmesi gibi, bazen de hepimizin yüreklerini dağlar Aylan bebek gibi… Fotoğraf saniyede oluşup kaybolan görüntülerdir, bu yüzden çekilen fotoğrafın nicelikten öte niteliği etki bırakır. Biz de bu misyonla Hayat Vakfı Öğrenci Kozası olarak nitelikli eserler bırakabilmek amacıyla yedi yıl önce bu yola çıktık.

Uzun bir ara verdikten sonra Hayat Vakfı Fotoğraf ve İletişim Kulübü olarak yeniden sizlerleyiz. Süleyman Gündüz ve Uğur Günyüz hocalarımızla iki ay sürecek eğitimimiz 25 Kasım 2023 Cumartesi günü saat 10.00’da BETİM’de başlıyor. Fotoğraf ve video çekim tekniklerinden iletişim kurma becerilerine, fotoğrafta altın kurallardan temel makine teknolojilerine ve görsel medya üzerine birçok şeyi konuşacağımız, hocalarımızın hayata dair tecrübelerinden faydalanacağımız kulübümüze ön kayıt olmak için acele ediniz. (Kontenjanımız sınırlıdır.)

Kayıt ücretlerimiz: Öğrenci: 250 TL Mezun: 1000 TL olmak üzere ön kayıt sonrası alınacaktır.

Ön kayıt için tıklayınız.