Hayat Vakfı » Etkinlik Takvimi » Hayat Eczacılık Akademisi: Farmakoterapi Eğitimleri Başlıyor

Hayat Eczacılık Akademisi: Farmakoterapi Eğitimleri Başlıyor

10 Ekim 2023
20:00 – 21:30
Mustafa Küçüksandıkçı Kültür Merkezi
Hasekisultan mah Küçükmühendis sok 7, Fatih, İstanbul

Hayat Vakfı Eczacı Kozaları, eczacılar ve 5. sınıf eczacılık öğrencilerine yönelik “Farmakoterapi Eğitimleri” isimli programı düzenliyor.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Yunus Bektay, Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Klinik Eczacılık Programını uzmanlık unvanını alarak tamamlayan Uzm. Ecz. Muhammed Yasir Demirci ve Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nde Klinik Eczacılık uzmanlık programını sürdürmekte olan Arş. Gör. Ömer Faruk Özkanlı‘nın anlatımlarıyla toplamda 10 ders sürmesi planlanan dersler iki haftada bir salı günleri düzenlenecektir. Derslere düzenli bir şekilde katılım sağlayan eczacılarımıza ve eczacılık fakültelerinde 5. sınıfta eğitim gören öğrencilerimize katılım sertifikası verilecektir.