Hayat Vakfı » Etkinlik Takvimi » İslam ve İktisadi Hayatımız

Mustafa Küçüksandıkçı Kültür Merkezi
Hasekisultan mah Küçükmühendis sok 7, Fatih, İstanbul

Değerli Hayat Dostları;
İnsanın toplumsal yaşamda aktif olarak rol aldığı ve yaşamını fazlaca etkileyen mefhumlardan biri de iktisadi hayat. Hayatımızın birçok anında eylemlerimizin önemli belirleyici unsurlarından biri iktisadi durumumuz ve düşüncelerimiz. Modern zamanın Müslümana dayattığı global finansal düzende temiz kalmak, Allah (c.c.)’ün emrettiği gibi yaşamak oldukça meşakkatli. Her adımımızı dikkatli atmak ve güç yetirebildiğimiz ölçüde temiz kalmak Müslümanlar olarak temel vazifelerimizden. Tüm bunların ışığında son dönemde daha da artarak gündem ettiğimiz iktisat hayatımızdaki helaller, haramlar ve şüpheli durumları konuşmak için Hayat Vakfı Eczacı Kozaları olarak tertiplediğimiz “Ayın İlk Cumartesi Günü Seminerlerinde” bu ayki konuğumuz İstanbul S. Zaim Üniversitesi İslam İktisadı ve Finansı Bölümü Öğrteim Üyesi ve aynı zamanda İslam İktisadı Araştırmaları Vakfı başkanı Prof. Dr. Servet Bayındır bey olacak. Aklınızdaki birçok soruya cevap bulacağınızı düşündüğümüz seminerimize tüm eczacılarımızı ve öğrencilerimizi bekliyoruz.