Hayat Vakfı » Etkinlik Takvimi » Orta – İleri Düzey Fotoğrafçılık Eğitimi

10:00 – 13:00
Beşikçizade Tıp ve İnsani Bilimler Merkezi
Hasekisultan Mah, Topçu Emin Bey Çk, 4, Fatih, İstanbul, 34674

Fotoğraf kimi zaman kilometrelerce uzaktaki insanların duygularını harekete geçiren, kimi zaman tarihe tanıklık etmemizi sağlayan, kimi zamansa gözle bile göremeyeceğimiz ve estetikliği ile bizleri büyüleyen nimetleri görüp, bunları bahşedene şükretmemize sebep olan zanaat ve sanat eseridir. Evet, hayatımızda bu kadar önemli bir yere sahiptir fotoğraf. Ve bazen insan hayatına etki edecek niteliktedir fotoğraf, Kevin Carter’ın çektiği fotoğraftan sonra intihar etmesi gibi, bazen de hepimizin yüreklerini dağlar Aylan bebek gibi… Fotoğraf saniyede oluşup kaybolan görüntülerdir, bu yüzden çekilen fotoğrafın nicelikten öte niteliği etki bırakır.
Biz de bu misyonla HSVöğrenci Kozası  olarak nitelikli eserler bırakabilmek amacıyla 7 yıl önce bu yola çıktık.

Uzun süredir temel düzeyde fotoğrafçılık eğitimi veren kulübümüz bu sene ilk defa orta-ileri düzey fotoğrafçılık eğitimi verecektir.
Ürün fotoğrafçılığından photoshop kullanımına, seyahat fotoğrafçılığından portre çekimlerine birçok konuyu konuşacağımız, pratik eğitimler ve gezilerle bilgilerimizi pekiştireceğimiz bir dönem sizleri bekliyor.

2 ay sürecek eğitimimiz 10 Şubat 2024‘te BETİM’de başlıyor.
Kontenjanımız sınırlıdır.
Kayıt ücretlerimiz: Öğrenci: 250 TL  Mezun:1000 TL olmak üzere ön kayıt sonrası alınacaktır.

Kayıtlarımız sona ermiştir. İlginize çok teşekkür ederiz.