HSVkütahya » Yeryüzü Halklarına Çağrımızdır

Yeryüzü Halklarına Çağrımızdır

Kendilerine verilen her fırsatı kan, zulüm ve ölümle doldurmuştur İsrailoğulları. Çağdaş İsrail devletinin hükümeti ve ordusu tıpkı geçmişlerindeki gibi hareket etmektedir bugün. Bölgeye son gelişlerinin üstünden on yıllar geçmiş, ama onlar asla ıslah olmayacaklarını bir kez daha göstermişlerdir. Şimdi de daracık bir alana sıkıştırdıkları Gazzelileri külliyen yok etmeye girişmişlerdir. Sonrasında da başka belde ve bölgelerde devam edeceklerdir yaptıklarına. Oysa Allah Tevrat’ta ‘öldürmeyiniz’ der onlara, diğer kutsal kitaplarda buyurduğu gibi.

Yeryüzü halklarına düşen tek görev bu nifak hükümetini ve ordusunu etkisizleştirmektir. Bunlara destek veren veya destek açıklayan herkes ve her kurum bu zulmün ve soykırımın ortağıdır.

Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı olarak gözü ve kulağı olup zulmü ve soykırımı farkedenleri dilleriyle ve elleriyle olanlara müdahaleye çağırıyoruz. Asla unutmayın bugün Gazze’de işlenen suçlar, yarın yeryüzünde işlenecektir. Bugün zamanınız varken savaşı durdurun ve barışı çağırın. Yarın çok geç olacaktır.

Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı
Genel Merkez Yönetim Kurulu