HAYAT VAKFI » Kadın Yaşam ve Eğitim Merkezi İnşa Ediyoruz

Kadın Yaşam ve Eğitim Merkezi İnşa Ediyoruz

Kadın Sosyal Yaşam ve Eğitim Merkezi Projesi açıldı. El ele, gönül gönüle yeni bir projeye başlıyoruz.

6.Şubat.2023 tarihinde yaşadığımız büyük afet sonrasında bölgede yaşam mücadelesi veren kardeşlerimizin yeniden ayağa kalkmaları için destek olmaya devam ediyoruz. Bu zor günleri omuz omuza ve tek yürek çabalayarak aşacağız. Her zorluğun ardındaki ferahlığa ulaşıp, beraber yeniden umut dolu hikayeler yazacağımıza yürekten inanıyoruz. Yürüyeceğimiz uzun bir yol, yapacak çok işimiz var. Şimdi yaraları iyilikle sarma zamanı.

Afet bölgesinde uzun dönemde gönüllülerimizin etkin kullanımına açık olacak, haftalık/aylık ziyaretlerde bulunabileceğimiz, depremden etkilenen kadın ve çocuklara sosyalleşme alanları oluşturabileceğimiz ve hatta koruyucu sağlık hizmetleri sunabileceğimiz kalıcı bir yapı oluşturmak için yola koyulduk. Hepimiz bir an önce bir şeyler yapmak ve ihtiyaç sahibi insanlara dokunmak istiyoruz ancak bu motivasyonumuzu kaybetmeden uzun soluklu projeler üreterek bölgeyi ve şehirlerimizi tekrar ilgi odağı haline getirmek ve bölge dışına çıkan insanlarımızı tekrar bölgeye çağırmak da önemli görevlerimizdendir.

Yapıda Yer Alacak Alanlar:

• Atölye/Eğitim Salonu
  • Sosyal Salon
  • Kütüphane
  • Oyun Odası
  • Bakım/Emzirme Odası
  • Banyo Birimi
  • Çamaşırhane Birimi
  • Mescid
  • Mutfak/Yemekhane
  • Depo/Kiler
  • Misafirhane Birimi